Wij kunnen de verticale en horizontale Vlees Drum Machine die we produceren aanbieden met de volgende kenmerken:
- Uurcapaciteit voor productverwerking van 300 tot 1.000 kg
- Gekoeld
- Lepelroeren
- Beweeglijke productmix en productafvoer
Met deze kenmerken bieden onze machines het product,
- Marineren / Inleggen
- Het maakt het vlees malser.
- Het mengt het
- Het is alsof het 36 uur rust
- Het versnelt het productieproces
- Ingeblikt/Klaar om te koken
- Vacuüm
- Het maakt transport mogelijk zonder de koudeketen te doorbreken.
Onze vacuüm drum is ontworpen om producten zoals ham, schouder, ribeye, lende, enz. onder vacuüm te masseren en te verzachten. Met zijn cilindrische lichaam en visgraat interne structuur zorgt het ervoor dat het product gelijkmatig wordt gehomogeniseerd. Met zijn brede aanpassingsbereik van het automatiseringssysteem volgens de vraag, zorgt het voor een verhoogde eindproductie en de beste binding van eiwitten aan het vlees.